"het juiste project voor de beste prijs"

DIENSTEN

PRODUCTIE & UITVOERING
Wij fabriceren complete staalconstructies en verwerken metaalproducten op maat (per stuk of in serie). Op basis van een gedetailleerde werktekening (in huis of bij derden vervaardigd), een schets of een summiere beschrijving kan ons team uw opdracht uitvoeren. Bovendien hebben onze medewerkers de deskundigheid om eventueel suggesties te doen of mee te denken bij mogelijke problemen of onduidelijkheden bij de productie of uitvoering.
ONDERHOUD
Ook voeren we reparaties uit en doen we apparatenbouw alsmede onderhoudsactiviteiten ten behoeve van onze relaties.
MOGELIJKHEDEN
Steeds meer ontwerpers, architecten en ingenieurs zien de mogelijkheden van de diverse staalsoorten (corten, rvs, verzinkt, aluminium) en uitvoeringen ( geperforeerd, geschuurd, gestrekt). De verwerking voor esthetische en technische mogelijkheden is bij ons in goede handen.
TOGEN & KNIKKEN
We beschikken over een toogbank waar een nieuwe afdeling voor is geformeerd; deze afdeling die zich speciaal bezighoudt met het buigen, richten, knikken en togen van stalen balken tot en met de waarde HE700B en een maximale lengte van 30 meter. De profielen worden koud vervormd op een horizontale pers. De vervorming wordt handmatig gemeten zodat het te vervaardigen product perfect op maat wordt verkregen.
LASSEN | SNIJDEN
Onze medewerkers beheersen alle gangbare lastechnieken, MIG/MAG, TIG-lassen en autogeen lassen. Autogeen- en plasma snijden behoord eveneens tot de mogelijkheden.
MONTAGE
DAMO Constructie B.V. maakt niet alleen een diversiteit aan constructies, maar beschikt ook over deskundige montageploegen. Door ons geplaatste, gestelde en afgemonteerde staalconstucties, trappen, bordessen, wanden, puien, roosters, bruggen enz, enz. stralen perfectie uit.
NABEHANDELEN | CONSERVEREN | AFWERKEN
Alle constructies kunnen na behandeld, geconserveerd en afgewerkt worden in overleg met de opdrachtgever. DAMO constructies B.V. werkt nauw samen met bedrijven gespecialiseerd op het gebied van stralen, natlakken, verzinken, schoperen,  poeder coaten etc.
MATERIALEN VOORRAAD
We kunnen beschikken over een uitgebreide basisvoorraad materiaal, bestaande uit diverse soorten en dikten plaat, koker, buis- en balkmateriaal etc. Dit om sneller te kunnen leveren bij spoedeisende opdrachten.